WoonvragenSierkussen sets voor op de bank
Kussens op zitbank

Sierkussen sets voor op de bank

We hebben ze allemaal: woonvragen. Hoe kan ik de badkamer stylen? Heb je tips voor een nachtkastje? Hoe creëer ik een werkplek in de woonkamer? Ik beantwoord regelmatig woonvragen van mijn Instagram volgers. Met concrete shoptips, zodat je de items direct in je winkelwagentje kunt leggen.

Deze keer de woonvraag: welke sierkussens kan ik combineren? Ik maakte vier verschillende sets die je direct kunt shoppen. Maar als je zelf een combinatie wilt maken, geef ik je ook 4 tips voor de perfecte combi. Lees snel verder.

Houd je aan een kleurenpalet

Kussens zijn natuurlijk een perfecte manier om jouw interieur verder aan te kleden. Laat (accent)kleuren uit je interieur daarom terugkomen in de sierkussens. Zoals okergeel. Door een kleurenpalet in gedachten te houden, kun je heel eenvoudig een selectie maken van alle leuke kussens die er zijn.

Sierkussens - okergeel kleurenpalet
Combineer verschillende vormen

Voor een speels effect combineer je verschillende vormen met elkaar. Vierkant, rechthoekig en rond zijn samen een leuk trio. Bovendien zijn alle kussens hierdoor goed zichtbaar. Precies wat je wilt. Ook kun je de print van de sierkussens (in dit geval grafische patronen) als verbindende factor nemen.

Sierkussens - grafische prints
Kies voor één statement kussen

Combineer een statement kussen met basic exemplaren in hetzelfde kleurenpalet. Hierdoor wordt het statement kussen écht de eyecatcher op de bank. Kijk goed welke kleuren je in het statement kussen ziet en ga in die kleuren op zoek naar basic varianten.

Sierkussens - statement kussen
Óf ga voor een eclectische look

Ben je juist fan van prints en patronen? Gooi ze dan lekker bij elkaar in de mix voor een eclectische look. Hierbij helpt het kleurenpalet je weer om een combinatie te maken die wel bij elkaar past.

Sierkussens - eclectische look
Interieuradvies voor jouw interieur

Heb je na deze shoptips de smaak te pakken en wil je jouw interieur een complete make-over geven? Altijd een goed idee 😉 Krijg jij keuzestress door de vele interieurkeuzes? Ik help je graag met een interieuradvies.

* Dit is een Affiliate link. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik een kleine vergoeding. Jij betaalt hier niets extra’s voor.