WoonvragenTips voor de tafelstyling
Tafelstyling

Tips voor de tafelstyling

We hebben ze allemaal: woonvragen. Hoe kan ik de keuken stylen? Heb je tips voor de leukste nachtlampjes? Hoe creëer ik de perfecte artwall? Ik beantwoord regelmatig woonvragen van mijn Instagram volgers. Met concrete shoptips, zodat je de items direct in je winkelwagentje kunt leggen.

Deze keer de woonvraag: heb je tips voor de tafelstyling? Met de feestdagen in het vooruitzicht kunnen we wel wat inspiratie gebruiken voor het thuisdiner. Het jaar afsluiten met een fijn gezelschap wordt nóg leuker met een mooi gedekte tafel. Noteer alvast: tafelkleed, onderborden, glazen en theelichthouders. Veel theelichthouders.

Kies een mooi tafelkleed of een tafelloper

Bij het opdekken van de tafel mag – zeker tijdens de feestdagen – een tafelkleed niet ontbreken. Het geeft de eettafel meteen een stijlvolle look. Ben je niet zo’n fan van een tafelkleed? Ga dan voor een tafelloper in het midden van de tafel. Zo heb je meteen een mooie ondergrond voor jouw tafeldecoratie.

Tafelstyling - tafelkleed of tafelloper
Creëer een kleurenpalet met de onderborden

De onderborden blijven tijdens het hele diner staan. Met deze borden breng je dus kleur in de tafelstyling. Ga jij voor een gekleurd exemplaar of een onderbord met een gouden randje?

Tafelstyling - onderborden
Wijnglazen en waterglazen met een feestelijke touch

Standaard glazen; laat ze tijdens de feestdagen maar in de kast staan. In deze tijd van het jaar kun je uitpakken met extra glitters of gekleurd glas. Deze exemplaren zijn toch beeldig?

Tafelstyling - glazen
Style de tafel met theelichthouders

Natuurlijk mag op de dinertafel geen kaarslicht ontbreken. Theelichthouders zijn super sfeervol en veiliger dan dinerkaarsen. Verspreid de theelichthouders over de eettafel en wissel het af met bloemen of takken. Gegarandeerd dat jouw kersttafel er schitterend uitziet tijdens de donkere feestdagen.

Tafelstyling - theelichthouders
Interieuradvies voor jouw interieur

Heb je na deze shoptips de smaak te pakken en wil je jouw interieur een complete make-over geven? Altijd een goed idee 😉 Krijg jij keuzestress door de vele interieurkeuzes? Ik help je graag met een interieuradvies.

* Dit is een Affiliate link. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik een kleine vergoeding. Jij betaalt hier niets extra’s voor.