Verbouwen of verhuizen
Schilderbenodigdheden

Ga je verbouwen of verhuizen?

Je gaat verhuizen naar jouw droomhuis of juist verbouwen in jouw huidige woning. Kortom: je gaat aan de slag met een nieuw interieur. Alleen levert dat nog wel eens frustratie of stress op. Hoe maak je er een echt thuis van? Waar moet je beginnen? Welke keuze moet je maken? Wordt het wel een geheel?

Het kan ook zijn dat jouw partner en jij niet op een lijn zitten. Wat jij mooi vindt, vindt jouw partner verschrikkelijk. En andersom. Je kijkt als een berg op tegen het proces van de verhuizing of verbouwing.

Een interieuradvies voor jouw nieuwe interieur

Een interieuradvies helpt jou bij het neerzetten van de basis van jouw interieur. Dag, keuzestress. Hallo, nieuw interieur. We gaan aan de slag met een interieur dat een eenheid vormt.

Dit doen we met een interieurplan waarbij alle keuzes zijn gemaakt en overzichtelijk bij elkaar staan. Persoonlijk, maatwerk oplossingen en out-of-the-box ideeën. De stap naar een nieuw interieur wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Zo kun jij gaan genieten van jouw huis. Want daar doe je het uiteindelijk voor, toch?

Verfkwast vergrijsd groen

Interieurplan

Je hebt behoefte aan een totaaladvies

Indeling, meubels, kleuren en materialen

Uitgebreid document met 2D plattegrond

Kennismaking en presentatie bij jou thuis

Offerte: uurtarief van €55 (excl. reiskosten)

Interieur brainstorm

Je twijfelt tussen bepaalde keuzes

Antwoord op jouw woonvragen

Samenvatting van de brainstorm

Brainstorm van 2 uur bij jou thuis

€175 (excl. reiskosten)

Interieuradvies aanvragen

Wil jij een interieuradvies voor jouw woning? Mijn handen beginnen al te jeuken om ermee aan de slag te gaan. Geen woonuitdaging is te gek. Laat je gegevens achter, dan neem ik snel contact met je op.

Onderdelen interieurplan
Meerdere antwoorden mogelijk