WoonvragenBadkamer styling tips
Badkamer interieurstyling

Badkamer styling tips

We hebben ze allemaal: woonvragen. Wat zijn jouw tips voor de eettafel styling? Wat zijn leuke nachtkastjes? Hoe kan ik de keuken stylen? Ik beantwoord regelmatig woonvragen van mijn Instagram volgers. Met concrete shoptips, zodat je de items direct in je winkelwagentje kunt leggen.

Deze keer de woonvraag: welke styling kan ik toevoegen in de badkamer? En dat gaat verder dan een leuk plantje op het badkamermeubel.

Wasmanden

Het stylen van een ruimte start voor mij met het creëren van een opgeruimde look. Als het rommelig is, valt jouw styling compleet weg. Daarom beginnen we in de badkamer met een mooie wasmand. Kies voor een mooie stof of een rotan exemplaar. Dit geeft jouw badkamer meer sfeer. Het is namelijk een warme toevoeging aan de toch wel koele badkamertegels.

Styling badkamer - wasmanden
Opbergers voor verzorgingsproducten

In de badkamer gebruik je natuurlijk allerlei verzorgingsproducten. Denk aan wattenschijfjes, crèmes, make-up en wattenstaafjes. Door deze producten mooi op te bergen creëer je een opgeruimde look én kun je los met de styling op jouw badkamermeubel. Ga voor een opberger die perfect past bij de stijl van jouw badkamer: hotel chic, landelijk of Japandi.

Styling badkamer - opbergers verzorgingsproducten
Tandenborstelhouders

Heb je een hekel aan rondzwervende tandenborstels op het badkamermeubel? I feel you! Met een tandenborstelhouder is dat verleden tijd. Alles netjes bij elkaar. Er zijn zoveel mooie tandenborstelbekers. Ik heb er een paar voor je geselecteerd.

Styling badkamer - tandenborstelhouders
Gastenhanddoeken

Wat gebruik je veel in de badkamer? Handdoeken natuurlijk. Laat de standaard witte of grijze handdoeken liggen en kies voor gastenhanddoeken met een mooi patroon of een leuke kleur. Zodat je er elke dag weer blij van wordt.

Styling badkamer - gastenhanddoeken
Sieraden opbergen

Waarom zou je jouw sieraden wegstoppen in een lade of bakje? Laat ze juist de show stelen in jouw badkamer. Een sieradenopberger zorgt ervoor dat je jouw sieraden mooi kunt tentoonstellen. Het zijn – soms letterlijk – de pareltjes in jouw badkamer.

Styling badkamer - opbergen sieraden
Interieuradvies voor jouw interieur

Heb je na deze shoptips de smaak te pakken en wil je jouw interieur een complete make-over geven? Altijd een goed idee 😉 Krijg jij keuzestress door de vele interieurkeuzes? Ik help je graag met een interieuradvies.