WoonvragenTips voor leuke nachtkastjes
Slaapkamer - bed met bijzettafel als nachtkastje

Tips voor leuke nachtkastjes

We hebben ze allemaal: woonvragen. Wat zijn leuke nachtlampjes? Hoe kan ik de eettafel stylen? Wat zijn opbergtips voor het speelgoed? Ik beantwoord regelmatig deze woonvragen. Met concrete shoptips, zodat je de items direct in je virtuele winkelwagentje kunt leggen.

Deze keer de woonvraag: wat zijn de leukste nachtkastjes?

Nachtkastje

Uiteraard kun je voor een ‘standaard’ nachtkastje gaan. Je kunt dan alles netjes opbergen in een lade of achter een deurtje. Wil je sommige dingen gemakkelijk kunnen pakken, zoals een boek of tijdschrift? Dan is een nachtkastje met een open vak ideaal. Je hebt ook nachtkastjes met een combi: open vak én lade of deurtje.

Tip: zoek eens via Marktplaats op ‘telefoonkastje marmer’. Deze kastjes hebben de ideale hoogte naast een boxspring.

Zwevend nachtkastje

Een zwevend nachtkastje oogt ruimtelijker, omdat de vloer vrij blijft. Dat is bovendien ook erg handig met het stofzuigen. Zwevende nachtkastjes met een lade zorgen ervoor dat de boel opgeruimd blijft. Je kunt ook een wandplank of wandrek als nachtkastje gebruiken.

Bijzettafel

Een hoge bijzettafel staat perfect naast je bed. Bijzettafels zijn natuurlijk in allerlei stijlen verkrijgbaar, waardoor je gemakkelijk een exemplaar zult scoren die perfect bij de woonstijl van jouw slaapkamer past.

Poef

Naast een bijzettafel kun je natuurlijk ook een poef als nachtkastje gebruiken. Let er wel op dat dingen minder stevig staan. Maar als je alleen jouw telefoon of een boek naast je bed wilt leggen, is een poef helemaal prima.

Nachtkastjes
Interieuradvies voor jouw interieur

Heb je na deze shoptips de smaak te pakken en wil je jouw interieur een complete make-over geven? Super leuk! Krijg jij keuzestress door de vele interieurkeuzes? Ik help je graag met een interieuradvies.

* Dit is een Affiliate link. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik een kleine vergoeding. Jij betaalt hier niets extra’s voor.