Groeiend gezin
Speelgoed kinderen

Jouw gezin groeit het huis uit

Mogen jullie (nog) een kindje verwelkomen in jullie gezin? Of worden de kinderen groter? Dat vraagt om een andere inrichting van jullie huis. Kinderen hebben betekent veel kinderspullen. Speelgoed, knutselwerken, sportspullen; waar laat je het allemaal? Het huis voelt altijd aan als een chaos. En de kinderhoek past niet bij de rest van het interieur. Het is voor jou een doorn in het oog.

Maar dat kan anders ...

We creëren een interieur waar je blij van wordt met voldoende opbergmogelijkheden en een slimme indeling die ruimtebesparend werkt. We gaan voor een tijdloze basis die meegroeit met jouw kind. Waarbij de kinderhoek een onderdeel is van het totaalplaatje.

Precies wat je wilt, toch? Door het interieurplan hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kun je jouw kostbare tijd besteden aan het gezinsleven.

Kinderkamer jongen

Interieurplan

Je hebt behoefte aan een totaaladvies

Indeling, meubels, kleuren en materialen

Uitgebreid document met 2D plattegrond

Kennismaking en presentatie bij jou thuis

Offerte: uurtarief van €55 (excl. reiskosten)

Interieur brainstorm

Je twijfelt tussen bepaalde keuzes

Antwoord op jouw woonvragen

Samenvatting van de brainstorm

Brainstorm van 2 uur bij jou thuis

€175 (excl. reiskosten)

Ik wil aan de slag met mijn interieur!

Wil jij een interieurplan of interieur brainstorm aanvragen? Leuk! Ik kijk er al naar uit om een mooi én praktisch interieur te ontwerpen voor jullie gezin. Laat je gegevens achter, dan neem ik snel contact met je op.

Onderdelen interieurplan
Meerdere antwoorden mogelijk