Interieuradvies

Hulp nodig bij jouw interieur?

Jij droomt van een nieuw interieur, maar je hebt ondertussen ook tientallen vragen. Wat is de beste indeling? Welke meubels passen bij elkaar? Welke muren schilderen we in welke kleur? Zal ik iets doen met behang? Wordt het niet te druk? Of juist te standaard?

Met deze vragen ga ik je helpen tijdens een interieuradvies. Je hebt keuze uit twee opties: een interieurplan of een inspiratie brainstorm. De overige keuzes ga ik samen met je maken 😉

Interieurplan

Heb je hulp nodig bij de basis van je interieur? Met een interieurplan zetten we de grote lijnen op papier: indeling, kleuren, materialen, meubels en verlichting. Met dit plan kun je een persoonlijk interieur creëren waar je jezelf helemaal thuis voelt.

Voor wie?

Je wilt jouw woning een make-over geven, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Of je weet juist heel goed wat je wilt, maar jouw partner wil precies het tegenovergestelde.

Plattegrond tekenen op de iPad
Kleurenplan interieurbrainstorm

Interieur brainstorm

We brainstormen gedurende 2 uur samen over het nieuwe interieur. Dit doen we bij jou thuis. Ik neem stalen en kleurenwaaiers mee, zodat we direct keuzes kunnen maken. Na deze interieur brainstorm kun je meteen starten met de make-over van jouw interieur.

Voor wie?

Je hebt best een goed beeld van wat je wilt, maar vindt het lastig om de knoop door te hakken of wilt even sparren. Tijdens deze interieur brainstorm kijken we samen naar jouw ideeën en maken we keuzes die passen bij jouw woonvraag en woonstijl.

Je wilt een nieuw interieur

Welke stap zet jij?

Je bent een stap verwijderd van een nieuw interieur. Je wilt een interieur creëren waar jij jezelf helemaal thuis gaat voelen. Door de vele keuzes die op je af komen, ervaar je keuzestress.

Meer informatie

Gefeliciteerd! Een groeiend gezin vraagt om een goede indeling van jouw interieur. En dan hebben we het nog niet over de hoeveelheid kinderspullen. Hoe kun je dit opbergen?

Meer informatie

Het einde van een levensfase. Een verandering die niet alleen invloed heeft op jouw leven, maar ook op je interieur. Je wilt het interieur nog één keer goed aanpakken of gaat kleiner wonen.

Meer informatie

Gefeliciteerd met deze aankoop! Je wilt een fijne plek creëren. Voor jezelf of voor jouw gasten. Met een interieur wat perfect past bij het vakantiehuis en de omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek bekijken we de ruimte en bespreken we jouw woonwensen. Op basis hiervan maak ik een offerte voor het interieurplan.

a

Wat is het verschil tussen een interieurplan en interieur brainstorm? +

Bij een interieurplan gaan we echt de diepte in. Het plan beantwoordt al jouw woonvragen. Van indeling tot kleuren en van meubels tot verlichting. Resultaat: een interieur wat perfect bij jou past én keuzes die niet alleen bij elkaar passen, maar elkaar zelfs versterken.

 

Tijdens een interieur brainstorm komen in 2 uur al jouw woonvragen voorbij. Ik beantwoord jouw vragen ter plekke en stuur je na afloop een samenvatting van het gesprek. Zo heb je informatie zoals kleurnummers altijd bij de hand.

Wat kost een interieurplan? +

Ieder interieurplan is anders en daarom vanzelfsprekend maatwerk. Omdat het precies past bij jouw woonvraag, wie jíj bent en hoe jíj wilt wonen. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we dit. Op basis daarvan maak ik een offerte voor jouw persoonlijke interieurplan. Toch alvast een richtlijn: mijn uurtarief is €55 (excl. reiskosten). 

Wat kost een interieur brainstorm? +

Een interieur brainstorm van 2 uur kost €175 (excl. reiskosten). Na afloop ontvang je een samenvatting van het gesprek met alle informatie zoals de gegeven tips, kleurnummers en meubelmerken.