Over mij

Hi, ik ben Elke!

Het gezicht achter Thuiselijk. De liefde voor interieur zat er al vroeg in. Vroeger tekende ik plattegronden op ruitjespapier en bladerde ik door de woontijdschriften van mijn moeder. Tijdens mijn studie Communicatie hield ik een blog bij over interieur en wonen. Toen ik op mezelf ging wonen, kon ik mijn interieurideeën echt tot leven brengen.

Wat ik het allerbelangrijkste vind? Dat je jezelf thuis voelt in jouw interieur. Een combinatie van persoonlijke spullen, jouw favoriete kleuren en patronen, meubels die passen bij hoe jij wilt wonen en praktische oplossingen. Het thuiselijke gevoel.

‘’Jezelf thuis voelen is het fijnste gevoel dat er is. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een plek die past bij wie jij bent en hoe jij wilt wonen. Een plek die Thuiselijk voelt.’’

Even voorstellen

Een persoonlijk interieurplan kan ik niet maken zonder jou beter te leren kennen. Het plan moet namelijk passen bij wie jij bent én hoe je wilt wonen. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we alle ruimte om het daarover te hebben. Maar ik begrijp dat je mij ook graag beter leert kennen. Klaar voor een korte introductie?

Hoog op mijn reislijst staan Marrakesh en Mexico. Juist de afwisseling van stad en natuur inspireert me.

Ik laat me graag inspireren door kleurencombinaties en patronen (in het buitenland). Als je goed om je heen kijkt, zie je de meest prachtige combi’s.

Ik werkte voorheen op de marketingafdeling van interieurbedrijven. Tot het begon te kriebelen om nog meer met interieur bezig te zijn. Na een interieuropleiding bij de NIA Academie startte ik met Thuiselijk.

Ik vind het leuk om in huis bezig te zijn: behangen, schilderen of een DIY maken. Op mijn Instagram geef ik je een kijkje achter de schermen.

Mijn hoofd staat altijd aan en ik heb 1001 ideeën. Waardoor ik tot rust kom? Een stuk wandelen in de natuur of het lezen van een spannend boek. Ik houd van  thrillers.

Ik ben gek op wijn en chocolade. Een chocoladereep deel ik liever niet met mijn vriend.

Binnenkijken bij mij

Bij anderen binnenkijken vind ik het leukste wat er is. Mezelf laten inspireren door kleuren, meubels, indelingen en DIY projecten. Voor mij is dit zeker een grote inspiratiebron. Voor jou ook? Neem een kijkje in mijn interieur.

De afgelopen tijd hebben we al veel projecten in huis aangepakt, maar er komen altijd nieuwe ideeën bij. Een huis is nooit af. En dat is prima. Als het al een fijne plek is om te wonen, kan het alleen nog maar nóg mooier worden.

Wil je meer van mijn huis zien? Volg me dan op Instagram. Daar neem ik je in stories ook mee tijdens klusprojecten. Echt een kijkje achter de schermen.

Eerdere projecten

Portfolio