TipsInterieurboeken voor op jouw verlanglijst
Header blog interieurboeken

Interieurboeken voor op jouw verlanglijst

De decembermaand komt er weer aan. De feestmaand waarin we het jaar feestelijk met elkaar afsluiten. Misschien heb je van familie of vrienden al de vraag gehad wat je op jouw verlanglijstje hebt staan. Heb je geen idee wat je wilt? Interieurboeken zijn altijd een goed idee. Waarom?

Dit zijn mijn 5 favoriete interieurboeken van dit moment:

1. Nice Stuff van Theo-Bert Pot (€39,99)

Als er iemand gek is van kleur in je interieur, dan is het Theo-Bert Pot wel. In dit boek neemt hij je mee in het verbouwingsproces van zijn appartement in Den Haag, laat hij niet alledaagse kleurencombinaties zien en geeft hij concrete tips waar je thuis mee aan de slag kunt.

2. The Design of Retreat van Laura May Todd (€39,99)

Wil je vanaf jouw bank de mooiste vakantiehuizen ter wereld zien? Dan is dit interieurboek echt iets voor jou. Van huizen aan de kust tot boshuisjes tot oude landhuizen. Je ziet het allemaal in dit boek. Het boek is Engelstalig, maar eigenlijk zeggen de foto’s al genoeg.

3. Rooskleurig van Roos Reedijk (€24,99)

Dit interieurboek staat op mijn eigen verlanglijstje. Roos Reedijk (bekend van Kopen zonder Kijken) is niet bang van kleur. Met de knalroze cover maak je dan ook een statement in je eigen interieur. Roos neemt je in 7 stappen mee bij het inrichten van jouw interieur.

4. The complete book of colourful interiors van Iris de Feijter en Irene Schampaert (€51,97)

Wil je (meer) kleur gebruiken in je interieur? Dit boek geeft je tips & tricks. Alle kleuren komen aan bod: groen, blauw, paars, roze, rood, oranje en geel. Per kleur wordt beschreven wat de kleur met je doet en hoe/waar je ‘m kunt toepassen in jouw interieur. Met veel foto’s ter inspiratie. Good to know: dit interieurboek is er ook in het Nederlands, maar op dit moment helaas nergens op voorraad.

5. Interieurbasics van Cristy Brandriet (€24,95)

Wil je (meer) over interieur weten? Dan moet je dit interieurboek hebben. Met dit boek kun je jezelf verdiepen in het interieurvak. Cristy schrijft zowel over de basis interieurstijlen als de ontwerpbouwstenen, kleuren, materialen en verlichting. Perfect voor de interieurliefhebber!