WoonvragenTips voor een thuiswerkplek
Werkplek thuis

Tips voor een thuiswerkplek

We hebben ze allemaal: woonvragen. Hoe kan ik de badkamer stylen? Heb je tips voor een nachtkastje? Hoe kan ik het speelgoed van mijn kinderen opbergen? Ik beantwoord regelmatig woonvragen van mijn Instagram volgers. Met concrete shoptips, zodat je de items direct in je winkelwagentje kunt leggen.

Deze keer de woonvraag: hoe creëer ik een werkplek voor het thuiswerken? Sinds de Corona periode werken we vaker dan voorheen een dag thuis. De luxe van een werkkamer heeft niet iedereen. Gelukkig zijn er ook werkplekken die naadloos opgaan in jouw interieur. Voor een opgeruimde look is een clean desk dan wel heilig.

Onmisbaar is een goed bureau

Kies altijd voor een bureau met een lade of opbergvak. Op die manier kun je jouw werk spullen opruimen als je klaar bent met werken. Heb je niet zoveel ruimte? Een wandbureau oogt ruimtelijker, omdat de vloer onder het bureau leeg blijft. Je kunt het bureau dan ook op de perfecte hoogte hangen.

Werkplek in huis - bureaus
Stoelen met armleuningen

Eerlijk is eerlijk. Je wilt liever geen bureaustoel in je woonruimte. Ondanks dat er tegenwoordig veel eyecatching modellen zijn, voelt het toch enorm kantoorachtig aan. Gelukkig zijn er ook veel eetkamerstoelen waarop je gerust wat uurtjes achter elkaar kunt werken. Kies voor een stoel met armleuning, zodat je goede ondersteuning hebt.

Werkplek in huis - bureaustoelen
Bureau organizers: een opgeruimd bureau

Om je bureau opgeruimd te houden, is het belangrijk dat alles een vaste plek krijgt. Een pennenbak of bureau opberger helpt je om dingen op te bergen die je wel regelmatig gebruikt. Zorg ervoor dat deze bureau organizers er leuk uitzien. Het oog wil natuurlijk ook wat.

Werkplek in huis - bureau organizers
Interieuradvies voor jouw interieur

Heb je na deze shoptips de smaak te pakken en wil je jouw interieur een complete make-over geven? Altijd een goed idee 😉 Krijg jij keuzestress door de vele interieurkeuzes? Ik help je graag met een interieuradvies.