TipsStappenplan interieur brainstorm
Kleurstalen tijdens interieur brainstorm

Stappenplan interieur brainstorm

Een interieur brainstorm is ideaal als jij best goed weet wat je mooi vindt, maar je het lastig vindt om knopen door te hakken of het overzicht kwijt bent. Heb jij interesse in een interieur brainstorm? In dit blog lees je hoe zo’n brainstormsessie er bij jou thuis uitziet.

Stap 1. Jouw woonvraag in kaart brengen

We bespreken per e-mail of telefonisch jouw woonvragen. Dit geeft mij een goed beeld voor de interieur brainstorm. Soms vraag ik je om een moodboard voor te bereiden of een plattegrond van de ruimte klaar te leggen. Dit is afhankelijk van jouw woonvraag.

Stap 2. Brainstorm van 2 uur bij jou thuis

Ik kom bij jou thuis langs met mijn stalenbox. Tijdens deze 2 uur beantwoord ik jouw woonvragen, maken we keuzes voor de kleuren en/of materialen of schetsen we mogelijke indelingen.

De invulling van de interieur brainstorm is volledig afgestemd op jouw woonvraag. We kunnen bijvoorbeeld ieder half uur naar een andere woonruimte kijken of in de 2 uur één woonruimte volledig doornemen.

Kleurenplan interieurbrainstorm
Stap 3. Je ontvangt een samenvatting

Na afloop van het gesprek ontvang je van mij per e-mail een document met alle besproken punten. Hierin vind je ook de kleurnummers en links naar websites voor meer informatie. Meestal ontvang je deze e-mail dezelfde dag of een dag later. Zo kun jij snel aan de slag.

Stap 4. Ga aan de slag

Je kunt nu aan de slag met jouw nieuwe interieur. Dit is het grote voordeel van een interieur brainstorm. Jouw woonvragen worden direct beantwoord, waardoor je door kunt pakken. Deel je het eindresultaat met me? Dat vind ik leuk om te zien!

Twijfel je tussen een interieur brainstorm en een interieurplan? Stuur me een berichtje, dan bespreken we samen wat het beste bij jouw woonvraag past.