WoonvragenTips voor leuke nachtlampen

Tips voor leuke nachtlampen

We hebben ze allemaal: woonvragen. Hoe kan ik mijn keuken aankleden met decoratie? Wat zijn jouw tips voor de eettafel styling? Hoe kan ik het speelgoed mooi opbergen? Ik beantwoord regelmatig woonvragen van mijn Instagram volgers. Met concrete shoptips, zodat je de items direct in je winkelwagentje kunt leggen.

Deze keer de woonvraag: welke lamp plaats ik naast mijn bed?

The all time favorite: tafellamp

Je denkt misschien direct aan een tafellamp op het nachtkastje. Dit is ook een prachtige keuze. Mijn tips voor een tafellamp als nachtlampje:

  • Check de afmetingen. Niets zo vervelend als een te grote lamp op je nachtkastje.
  • Kun je de lamp dimmen? Dat is helemaal top. Zacht licht voor de sfeer en feller licht tijdens het lezen.
  • Kies een lamp die past in het totaalplaatje van je slaapkamer. Kijk goed naar de materialen en kleuren van het interieur.
Woonvraag: Welke lamp naast mijn bed? - Tafellampen
Wandlamp voor het hotelgevoel

Met een wandlamp creëer je een hotelgevoel in jouw slaapkamer. Hang de wandlampen aan beide kanten van het hoofdbord. Start je met een verbouwing? Bedenk dan vooraf waar de lampen moeten komen, zodat de elektra aanwezig is. Dit zorgt voor een strak eindresultaat.

Woonvraag: Welke lamp naast mijn bed? - Wandlampen
Stijlvolle hanglamp naast het bed

Een hanglamp naast het bed is misschien niet zo voor de hand liggend, maar het geeft wel een zeer luxe uitstraling. Hang de hanglampen boven de nachtkastjes, zodat je daar voldoende ruimte vrijhoudt voor een boek, glaasje water en jouw telefoon. Hang de lamp ongeveer 60-70 cm boven het nachtkastje.

Woonvraag: Welke lamp naast mijn bed? - Hanglampen
Interieuradvies voor jouw interieur

Heb je na deze shoptips de smaak te pakken en wil je jouw interieur een complete make-over geven? Super leuk! Krijg jij keuzestress door de vele interieurkeuzes? Ik help je graag met een interieuradvies.

* Dit is een Affiliate link. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik een kleine vergoeding. Jij betaalt hier niets extra’s voor.