WoonvragenStylingtips voor de keuken
Keukenstyling houten keukengerei en lepels

Stylingtips voor de keuken

We hebben ze allemaal: woonvragen. Hoe kan ik mijn badkamer aankleden met decoratie? Wat zijn jouw tips voor de eettafel styling? Wat zijn leuke nachtkastjes? Ik beantwoord regelmatig woonvragen van mijn Instagram volgers. Met concrete shoptips, zodat je de items direct in je winkelwagentje kunt leggen.

Deze keer de woonvraag: hoe kan ik de keuken stylen? Kies voor mooie spullen op het aanrecht die ook nog eens praktisch zijn. De pasta in mooie voorraadpotten. De koffiecups in een leuk bakje of schaaltje. Verse kruiden in een bloempot. De pollepels in een vaas. Dat doet al zoveel voor de keuken! Maar ik heb nog een aantal extra (shop)tips.

Een mooie fles voor de olijfolie of azijn

Meestal zit de olijfolie of azijn niet in een mooie fles. Zeker niet als je het in de supermarkt koopt. Schenk het daarom over in een fles die prachtig op jouw aanrecht staat.

Keukenstyling - flessen
Ga voor praktisch én esthetisch met de zeepdispenser

In de keuken was je regelmatig je handen. Koop daarom een mooie zeepdispenser waar je iedere dag weer blij van wordt. Echte luxe? Dat is een extra dispenser voor de handcrème.

Keukenstyling - zeepdispensers
Zet de zeepdispenser op een schaaltje

In de keuken wil je alles ook gemakkelijk schoonhouden. Plaats je zeepdispenser (en handcrème) daarom op een schaaltje. Eenvoudig als je het aanrecht schoonmaakt én een lust voor het oog.

Keukenstyling - schalen zeepdispensers
Last but not least: de borrelplank

Borrelplanken. Daar kun je er nooit genoeg van hebben toch? 😉 Kies voor verschillende exemplaren die je tegen de keukenwand zet. Ik ben fan van de houten borrelplank.

Tip: houd de houten plank schoon door ‘m na gebruik even met de hand af te wassen (lauw water met een klein beetje afwasmiddel) en zet ‘m daarna rechtop te drogen. Is ‘ie echt vies? Knijp dan een halve citroen uit en strooi er wat zout over. Laat het 15 minuten intrekken, waarna je ‘m afspoelt met water.

Keukenstyling - borrelplanken
Interieuradvies voor jouw interieur

Heb je na deze shoptips de smaak te pakken en wil je jouw interieur een complete make-over geven? Super leuk! Krijg jij keuzestress door de vele interieurkeuzes? Ik help je graag met een interieuradvies.

* Dit is een Affiliate link. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik een kleine vergoeding. Jij betaalt hier niets extra’s voor.