WoonvragenOpbergtips voor het speelgoed
Opruimen speelgoed woonvraag

Opbergtips voor het speelgoed

We hebben ze allemaal: woonvragen. Hoe kan ik mijn keuken aankleden met decoratie? Wat zijn jouw tips voor de eettafel styling? Wat zijn leuke nachtlampjes? Ik beantwoord regelmatig woonvragen van mijn Instagram volgers. Met concrete shoptips, zodat je de items direct in je winkelwagentje kunt leggen.

Deze keer de woonvraag: hoe kan ik het speelgoed van mijn kind(eren) opbergen?

Opbergmanden

In een opbergmand kun je ontzettend veel speelgoed kwijt. Er zijn zoveel leuke opbergmanden. Ook voor kinderen. Of juist voor kinderen. Tip: kies een mand met een deksel voor een opgeruimde look.

Speelgoed - opbergmanden
Stapelbare opbergbakken

Heb je niet zoveel ruimte? Kies dan voor stapelbare opbergboxen. Je kunt zo veel speelgoed kwijt op een relatief klein oppervlak. Opbergbakken met wieltjes zijn bovendien gemakkelijk te verplaatsen.

Speelgoed - opbergbakken
Koffers

Je kunt ook een koffer gebruiken voor het opbergen van speelgoed. Bijvoorbeeld voor de verkleedkleding of houten blokken. Opgeruimd staat netjes. Je kunt natuurlijk een nieuw exemplaar kopen, maar een vintage koffer staat ook super gaaf in je interieur.

Speelgoed - koffers
Het opbergen van leesboeken

Kinderen zijn vaak dol op boekjes. Om samen te lezen of om zelf door te bladeren. Zorg ervoor dat jouw kind gemakkelijk een leesboekje kan pakken. Deze prachtige opbergers zien er ook nog eens leuk uit.

Speelgoed - leesboeken opbergen
Interieuradvies voor jouw interieur

Heb je na deze shoptips de smaak te pakken en wil je jouw interieur een complete make-over geven? Super leuk! Krijg jij keuzestress door de vele interieurkeuzes? Ik help je graag met een interieuradvies.

* Dit is een Affiliate link. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik een kleine vergoeding. Jij betaalt hier niets extra’s voor.