OverigMijn droom: een vakantiewoning opknappen
Zonsondergang

Mijn droom: een vakantiewoning opknappen

Ik houd van het relaxte vakantiegevoel en vind het dan ook geweldig om interieurs voor vakantiewoningen in te richten. Mijn droom is het opknappen van een vakantiewoning. Door het vakantiehuisje een grote make-over te geven – waarbij ik zelf ook zeker mijn handen uit de mouwen wil steken – wordt het vakantiehuis de ideale getaway voor mezelf én voor anderen.

Dat vakantiehuisje zou in Nederland mogen staan, maar als het in het buitenland staat lijkt me dat helemaal geweldig. Ik ben zelf een zonliefhebber en fleur helemaal op als de zon schijnt. In Nederland is dat helaas maar een aantal maanden per jaar.

Stip op de horizon

Mijn droom is voor mij als een stip op de horizon. Iets waar ik naartoe wil werken. Naast het eigen vermogen wat je nodig hebt om een vakantiewoning te kopen, is het ook niet eenvoudig om een vakantiewoning te vinden. Er is veel vraag en weinig aanbod. Bij een vakantiewoning in het buitenland komt er ook nog de nodige wet- en regelgeving om de hoek kijken. Het is belangrijk om dit óók goed in beeld te krijgen. Niet het leukste gedeelte, maar wel noodzakelijk.

Moodboard vakantiewoning

Mocht ik een vakantiewoning vinden, dan is het moodboard voor het interieur in no-time geregeld. Mijn Pinterest-borden staan al vol met zonnige interieurs uit onder andere Ibiza, Italië, Marokko en Mexico. Daarnaast heb ik natuurlijk al verschillende vakantiewoningen ingericht. Dat helpt me ook bij het samenstellen van mijn eigen vakantiewoning.

Interieuradvies voor jouw vakantiewoning

Heb jij een vakantiewoning die je een upgrade wilt geven of heb je laatst een vakantiehuisje gekocht en heb je behoefte aan een plan voor het interieur? Ik help je graag met een interieuradvies.

Meer informatie over het inrichten van vakantiewoningen

Ik heb de afgelopen tijd verschillende blogs geschreven over vakantiehuisjes. Je vindt op mijn blog bijvoorbeeld:

  • Mijn favoriete vakantiehuisjes in Nederland en België
  • Een stappenplan voor het inrichten van een vakantiewoning
  • Tips voor het kopen van een vakantiewoning
  • Een checklist voor de inventarisatie: wat mag niet ontbreken?