TipsCreëer een moodboard met de beeldenbox
Header beeldenbox Marie-Gon

Creëer een moodboard met de beeldenbox

Een moodboard kun je op onwijs veel manieren maken. Verzamelen pins op een Pinterest-bord (per ruimte), ga lekker knippen en plakken of leg kleuren en materialen bij elkaar die je aanspreken. Dit geeft allemaal inzicht in wat jij mooi vindt en het is een mooi startpunt voor het bespreken van jouw woonwensen. Tijdens mijn interieuradvies gebruik ik ook wel eens de beeldenbox van Marie-Gon. Waarom? Dit zijn voor mij de drie voordelen van de beeldenbox:

Mix van abstracte plaatjes en interieurbeelden

De beeldenbox bestaat uit een mix van materialen, prints, texturen, meubels en verlichtingsarmaturen. Doordat er ook veel close-up beelden in zitten, focus je niet teveel op het ‘perfecte interieurplaatje’ die je veelal op Pinterest ziet. Hierdoor krijg ik een goed beeld van welke materialen en kleuren je bijvoorbeeld mooi vindt.

Gekozen interieurbeeld uit beeldenbox van Marie-Gon
Beeldenbox Marie-Gon
Snel inzicht in jouw stijl

Met de beeldenbox kun je snel een moodboard creëren. In de box zitten 150 afbeeldingen. Je kiest daarbij echt op je eerste gevoel. Alles wat je aanspreekt, leg je apart. Denk er dus vooral niet te veel over na. Je eerste gevoel bepaalt, óók als je geen idee hebt hoe je dit in jouw interieur voor je ziet. Deze verrassende uitkomsten zijn juist heel interessant. Uiteraard zullen we samen achterhalen wat je aanspreekt aan het beeld.

Inspiratiebeelden van een koppel
Inspiratiebeelden bij interieur
Ontdek jullie overeenkomsten

Zitten jij en jouw partner voor je gevoel totaal niet op een lijn qua interieur? Dan is de beeldenbox ook erg handig om de overeenkomsten in jullie stijlen te ontdekken. We splitsen de afbeeldingen uit de beeldenbox, waardoor jullie allebei een eigen stapel hebben. Je kiest uit je eigen stapel jouw favorieten. Vervolgens geef je jouw favorieten aan de ander en hij/zij kiest daaruit wat hem/haar ook aanspreekt (en vice versa). Wat overblijft is een overzicht van afbeeldingen die jullie allebei mooi vinden.

De beeldenbox is dus een goed startpunt voor een interieurplan of kan gebruikt worden tijdens een interieur brainstorm. Wil je meer informatie over deze interieuradviezen? Stuur me een berichtje.