OverigTerugblik op het jaar 2022
Zandloper

Terugblik op het jaar 2022

Mijn meest persoonlijke blog tot nu toe. Het geeft een inkijkje in mijn hersenspinsels van de laatste tijd. Ik vind het spannend om ‘m online te zetten, omdat het buiten mijn comfortzone is. Maar juist daar gaat dit blog over. Dus: let’s go!

Laatst las ik dat iemand geen goede voornemens maakte, maar werkte met één thema voor dat jaar. Het jaar 2022 stond voor mij in het teken van verandering. Ik ging samenwonen. Ik heb mijn deeltijd interieuropleiding afgerond. Ik zei mijn marketingbaan op. En ik startte mijn eigen bedrijf.

Als lichte controlfreak ben ik eigenlijk niet zo van de verandering. Maar ik weet ook; alleen buiten je comfortzone groei je. Daar gebeuren dingen waarvan je droomt. Dingen die je niet kent. Dingen waardoor je groeit als persoon. Dingen waardoor je de volgende stap kunt maken. Maar daarvoor moet je wel iets in je leven veranderen. Dat kan een kleine verandering zijn, maar ook een grotere (#baanopzeggen).

Niet iedere verandering brengt direct het gewenste – of beter gezegd gehoopte – resultaat. Je moet er hard voor werken. Nieuwe plannen de tijd gunnen. Proberen en bijschaven. Iets waarvan je in het begin maar wat deed, wordt steeds concreter voor jezelf.

Mijn interieurdroom

Zo ook mijn interieurdroom. Ik droom steeds vaker weg bij vakantiewoningen. Een huisje in het bos of bij het strand óf juist een heerlijke getaway middenin de stad. Dat lijkt me zo fijn! Ik vind het een mooie stip op de horizon om naartoe te werken. Ik zie het zelfs al helemaal voor me!

Ik realiseer me ook dat deze droom waarschijnlijk pas over een tijd werkelijkheid wordt. En tot die tijd? Met mijn bedrijf kan ik natuurlijk ook vakantiewoning eigenaren helpen met het creëren van hún vakantiewoning! Een plek om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Een plek waar ze graag komen na een drukke periode. Een plek die ze (via verhuur) delen met anderen.

In 2023 ga ik me dan ook meer richten op het inrichten van vakantiewoningen. Iets waarvan ik direct begin te stralen! Ik word er blij van en mijn handen beginnen te jeuken om met deze interieurplannen aan de slag te gaan.

Mijn thema voor 2023

En dan is het natuurlijk tijd om mijn ‘voornemen’ voor het nieuwe jaar met je te delen. Mijn thema voor 2023 is groei. Zowel met mijn bedrijf als op persoonlijk vlak. Doorgaan met de keuzes die ik dit jaar heb gemaakt. Mezelf verder ontwikkelen. Door groter te durven dromen, kan ik ook grotere stappen maken.

2023, here I come!